Update Corona maatregelen

Alhoewel de algemene mondkapjesplicht per 25/2 is afgeschaft, kan de therapeut er bij bepaalde behandelingen voor kiezen nog steeds een mondneusmasker te dragen. Het staat u vrij om zelf ook een mondneusmasker te dragen, indien u daar prijs op stelt. In verband met de hygiëne is het meebrengen van een handdoek verplicht voor gebruik op de behandelbank.

Indien u corona-gerelateerde symptomen, zoals (neus)verkoudheid, keelpijn, algehele malaise, vermoeidheid, spierpijn, hoofdpijn, pijn achter de ogen en/of verlies van eetlust heeft, dient u uw afspraak telefonisch af te zeggen en niet naar de praktijk te komen, zelfs als uw afspraak op dezelfde dag gepland staat. Wij zullen dan in overleg met u een nieuwe behandelafspraak op een later tijdstip inplannen. Het is helaas niet mogelijk om de praktijk te bereiken via Whatsapp.

Misschien vind je ook leuk...