Bereikbaarheid

Omdat wij gedurende de dag bezig zijn met behandelen is het voor ons niet altijd mogelijk om op dat moment de telefoon aan te nemen. Mocht u geen telefonisch contact krijgen dan kunt u onze voicemail inspreken, wij bellen u dan dezelfde dag nog terug. Ook kunt u ons een mail sturen voor het maken van een afspraak: info@fysiofundus.nl

Nieuwe aanmeldingen zijn zowel telefonisch als per email mogelijk. Wanneer u hiervoor ons een mail stuurt, dan graag uw naam en uw telefoonnummer hierbij vermelden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tevens kunt u ons een mail sturen wanneer u vragen heeft over uw zorg, oefeningen, afspraken of het wijzigen van een afspraak.

U kunt contact met ons opnemen per mail info@fysiofundus.nl of per telefoon 06-14959481.

Misschien vind je ook leuk...